S bloggar om MSP och mode

100000001046 17, 2008

Ett spel som är roligt är: Moviestarplanet. Den har roliga grejer som man kan göra och mycket mer. Andra spel med olika världar är: panfu.se eller ourworld alla dem har jag spelat. Men jag skulle rekommendera MSP. Och på panfu är det så lite som spelar men de har mer säkerhet. Ourworld har också en bra spelsida men där är det så mycket man inte förstår så den spelsidan kanske någon redan spelar på men den är lite svår. Och MSP är rolig att spela på och den har många grejer som man kan göra. Jag får i alla fall inte nog av MSP.

Mode, det finns ju många stilar men min favorit är nog den mer svarta stilen. Jag kan ha svarta kläder på sommaren fast det är varmt. Om ni vet vem Lady Gaga. Om ni inte vet vem det är så är det en kändis men jag tror att många vet vem hon är men skit samma. Hon har en silver svartaktig stil, den stilen tycker jag ganska mycket om eller ganska och ganska den är snygg rättare sagt. Och sedan finns det Amy Diamond som har nästan bara en glittrig stil, men ibland, det är bara ibland är den stilen ganska snygg eller vad?  Och jag har inget mer att säga förutom: rolig historia.

en rolig sak var när jag var själv hemma Så skulle min kompis komma till mig och jag är inte bra på att låsa upp våra dörrar så när hon kom så försökte jag låsa upp ganska länge. Men sedan kom vi på att hon kunde krypa in igenom fönstret så hon klättrade igenom fönstret men hon kom nästan inte igenom för det var en lång höjd så jag skrattade ganska länge då.

Annonser

8 Responses to “S bloggar om MSP och mode”

 1. sandra Says:

  hej den var så bra er dotter hon är så begåvad. hon är super bra på att skriva,ni måste väl tycka det ni också.?

 2. sessan Says:

  den var super ni får en tummen upp.!!!! =) =) =) =) 🙂 :/ 😉 🙂 😉

 3. sessan Says:

  🙂 😉 ::) 🙂 =) =) 🙂 😉 :> 🙂 😉 :);)

 4. sessan010 Says:

  HEJ MAMMA OCH PAPPA DEN HÄR BLOGGEN ÄR BRA MEN JAG VILL HA EN HELT SJÄLV JU. 🙂 ;:) >):) ;( 😦

 5. sessan Says:

  den artikeln var bra men jag vill ha en egen bara så du vet mammma!


 6. hej tommy och terese det är anja från hissjö skola! sandra skriver jag säger lite hihi. Men eer blogg är fin men jag vill ha fler bilder om det går bra. jag tror att sandra också vill ha fler bilder 🙂 😛 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s